Websites

Landingspagina's en Conversieoptimalisatie

Naast het bouwen van een goede website is het van belang om na te denken over conversie. Conversie is simpelweg het omzetten van websitebezoekers naar betalende klanten. In sommige gevallen volstaat de website niet in het behalen van jouw doelstellingen op het gebied van conversie. Toch wil je niet elke keer de hele website overhoop halen. Daarvoor bestaat een tussenweg: de landingspagina.

Landingspagina met een simpel doel

Een website is gebouwd om te informeren en te verkopen, maar het is lastig om dit goed te combineren als MKB-bedrijf. De landingspagina heeft een simpel doel: de bezoeker verleiden tot het uitvoeren van een specifieke actie. Vaak is de landingspagina een belangrijk onderdeel van de marketingstrategie. Het is immers belangrijk om het uitgegeven budget ook rendabel te maken. Met het het ontwerpen, schrijven en optimaliseren van een landingspagina haal je de hoogst mogelijke waarde uit jouw marketingactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan het inschrijven voor een nieuwsbrief, bellen voor contactmoment of het aankopen van een product.

Design, User Experience en Tekst op een landingspagina

Het design van een landingspagina hoeft niet gecompliceerd te zijn. Het is immers een pagina met een enkel doel. Daarnaast wil je dat jouw landingspagina op elk apparaat goed werkt. Rekening houdende met het feit dat social media een belangrijke bron van webbezoekers is. Deze social media bestaat vaak uit een mobiele applicatie, de webbezoekers zijn dan vaak ook actief op een mobiel apparaat. Daarnaast wil je dat het uitvoeren van een actie eenvoudig is en dat er weinig tot geen afleiding bestaat. Tot slot is een goede tekst met activerende kopregels van belang voor het overtuigen van de bezoeker en om conversie te stimuleren. 

Een landingspagina van Totaal Lokaal Zichtbaar

Het voordeel van een landingspagina is vaak de directe waarde voor jouw online strategie. Daarnaast zijn de kosten vaak lager dan het (laten) bouwen van een nieuwe website. We durven daarmee te stellen dat een goede landingspagina onmisbaar is in jouw digitale marketingstrategie. Waarom kiest u voor Totaal Lokaal Zichtbaar?

  • 20 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en analyseren van landingspagina's
  • Eigen designer met het oog op User Experience
  • Samenwerking met conversiegerichte tekstschrijvers
  • Totaal Lokaal Zichtbaar realiseert een landingspagina binnen 48 uur
  • Kosten gebaseerd op de "eenvoud" van de landingspagina
  • Ervaren marketeer voor het analyseren en optimaliseren van de landingspagina
  • Autoresponders en automatisch e-mails toegevoegd aan jouw landingspagina
  • Haalt direct meer waarde uit jouw marketingactiviteiten

Ben je al enthousiast? Wil je direct meer waarde halen uit marketing? Kies dan voor een landingspagina van Totaal Lokaal Zichtbaar. Neem contact op met Wim en vraag naar meer informatie.

 

Misschien ook interessant voor je