Online reclame

Koopplein.nl is een digitaal platform dat bestaat uit lokale advertenties. Koopplein.nl is de gratis marktplaats in je eigen gemeente. Alle bezoekers van Koopplein.nl hebben een koopintentie. De bezoekers bevinden zich aan het einde van de koopcyclus en staan open voor een mooi en goed aanbod. Koopplein.nl is de perfecte omgeving om je product of dienst lokaal onder de aandacht te brengen van potentiële klanten.

Binnen Nederland zijn meer dan 7.000.000 domeinnamen geregistreerd. Koopplein.nl heeft een hoge ranking. De site is ook gewaardeerd als een snelle betrouwbare website. Door te adverteren op Koopplein.nl zal je eigen website ook door Google hoger gewaardeerd gaan worden. Door middel van het plaatsen van je website link (url) op Koopplein.nl.

Wie wil je bereiken?

Wat denk je hiervan? Stel dat je bedrijf goed zichtbaar is in de gehele gemeente en niet bij een klein gedeelte, maar uitsluitend bij mensen met een KOOPINTENTIE in jouw doelgroep.

Wat vind je als iedereen standaard jouw advertentie bij zich heeft?

Doordat de zakelijke content tussen de particulieren content geplaatst wordt, valt je bedrijf, product of dienst altijd op. Dus geen zakelijke advertenties bij elkaar op een aparte pagina van de krant of zoals bij marktplaats eerst alle zakelijke advertenties. Op marktplaats blijkt dat mensen de eerste paar pagina’s overslaan. Bij Koopplein.nl staan de zakelijke met de particuliere gewoon door elkaar en nooit op dezelfde plek. Je valt beter en sneller op en je hebt geen last van landelijke adverteerders.

Door de juiste keus van een rubriek te maken, zal je zien dat je precies in het interesse gebied van de juiste bezoekers zichtbaar zal worden.

De beste deals maak je op Koopplein.nl

Meer weten over de mogelijkheden om te adverteren op Koopplein.nl? Neem contact met ons op!

Lees meer over de mogelijkheden

Mis je iets? Vraag Wim!
Mis je iets? Vraag Wim!